E-commerce partners

Partners

E-Expansion richt zich voor de volle 100% op de dingen waar wij goed in zijn. Aanvullend werken we met ervaren partners, zodat we jou te allen tijde optimaal kunnen ondersteunen. 

Wij geloven in de kracht van specialisten, daarom zijn wij met diverse partijen samenwerkingen aangegaan om elkaar te ondersteunen en een beter resultaat te realiseren. Naast deze samenwerkingen zijn wij ook samenwerkingen aangegaan met dienstverlenende partijen zoals een Mollie (betalingsprovider), Channable, Trustpilot etc.

 

Channable Partner | E-Expansion

Channable partner

Heb je een webwinkel en wil je een productfeed naar Google Shopping, vergelijkingssites etc.? Dan dien je voor iedere partner een aangepaste, op maat gemaakte feed aan te leveren. Channable is een feedmanagementsysteem waarmee je bepaalt welke producten naar welke kanalen worden gestuurd.

Mollie partner | E-Expansion

Mollie Payments partner

E-Expansion is een partnership aangegaan met Mollie Payments. Benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem dan contant met ons op, we nodigen je graag uit voor een lekkere kop koffie om de mogelijkheden en de besparing voor jouw bedrijf te bekijken.

Trustpilot_partnership_E-expansion

Trustpilot partner

Trustpilot is 's werelds krachtigste beoordelingsplatform en helpt uw bedrijf om klantbeoordelingen te verzamelen en gemakkelijk te beheren. Trustpilot is een verzamelplaats waar mensen beoordelingen van bedrijven delen en bekijken. Elk bedrijf krijgt de tools om feedback van klanten om te zetten in meer resultaten.

E-Expansion | Leadinfo certified partner

Leadinfo certified Partner

E-Expansion is een samenwerking aangegaan met Leadinfo om klanten meer inzicht te geven in hun zakelijke website bezoekers. Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die jouw website bezoeken en geeft deze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je "hot"leads direct inzichtelijk zijn.

Are you ready to boost your business?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie!

E-Expansion - logo met slogan

Contactformulier

Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 304 67 55 (geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30) of laat een berichtje achter via het onderstaande contactformulier.